La Familia - Turneu național "FOARTE" 2024

Organizat de Soho Music Hall
VIN, 5 APR
20:00
Vineri, Apr 5, 2024 • 20:00
acum 2 luni
Soho Music Hall
str. Dimitrie Cantemir, nr.1, Bistrița (BN), România
Bilete
www.iabilet.ro
Bilete
La Familia - Turneu național "FOARTE" 2024

La Familia - Turneu național "FOARTE" 2024

Greii rapului de stradă tocmai au lansat albumul “Foarte” și acum pleacă prin țară cu un mare show de hip-hop într-un turneu național care se anunță istoric.

În toamna anului 2003 se lucra intens la un turneu național de promovare al albumului “Punct și de la capăt”, lansat cu mare succes în primăvară la Rebel Music/Cat Music, un album (acum) legendar care fusese destinat să facă istorie (atunci) chiar și fără abrupta arestare a lui Sișu din luna octombrie al acelui an. Dar tăvălugul de evenimente care  a urmat imediat sau ulterior în acești 20 de ani și traseul fenomenal al vieții celor doi membri ai trupei au dus la o perpetuă amânare al acelui turneu, până în punctul în care acest proiect părea destinat să nu se mai întâmple. Între timp, câteva tone grele de muzică materializate în albume și producții solo sau împreună, sau realizate în colaborări diverse, au asigurat celor doi artiști un statut și o reputație care justifică apartenența definitivă și irefutabilă a trupei LA FAMILIA la marea triadă a rapului românesc. 

Pe lângă partea asta frumoasă de istorie, mai există câteva motive neplăcute pentru care aparițiile trupei pe scenă au fost “rara-avis” în ultimii ani (în ciuda unor calendare concertistice aglomerate dar separate ale celor doi) însă timpul le rezolvă pe toate. Chiar și așa, nimeni și nimic nu a reușit vreodată să strice în vreun fel unitatea și legătura dintre SIȘU și PUYA iar atitudinea lor socială și crezul lor artistic au marcat adânc muzica și industria românească și a transformat deja mai mult decât doar o generație. Dovada s-a văzut la concertul de lansare al celui mai recent album – “Foarte” – când sala a fost umplută de un public cu vârste între 18-50. Și toți știau versurile. Și atunci a fost clar că de fapt “La Familia nu e o formație, ci două generații”, dintre care cel puțin una așteaptă un turneu național de 20 de ani. Iar acest eveniment va fi istoric!

Așadar, avem plăcerea să vă anunțăm că în curând plecăm în turneu prin țară și pentru asta trupa se pregătește intens. Setlistul este consistent și va conține toate marile pietre de hotar din vastul repertoriu al trupei, la platane va sta DJ WICKED iar showul mai include invitați surpriză, efecte speciale, vizuale și chiar instrumente live!

În curând revenim cu mai multe detalii dar pâna atunci stați sănătoși ca să ne vedem la concerte!

BILETE

EARLY BIRD PRE-SALE (primele 100 de bilete în fiecare oraș) 50 lei

*Persoanele cu dizabilități au acces gratuit (+ insoțitor) la intrare

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Soho Music Hall

str. Dimitrie Cantemir, nr.1
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România
În apropiere

Organizatorul La Familia - Turneu național "FOARTE" 2024

Soho Music Hall