Proiecție în aer liber "Mirciulică"

0 dates left · Organizat de Băile Figa
August 12 - 13, 2023
Băile Figa
Beclean (BN), România
Proiecție în aer liber "Mirciulică"

Proiecție în aer liber "Mirciulică"

Weekendul acesta se va inaugura amfiteatrul verde, în aer liber, de la Băile Figa, unde amatorii de film vor putea viziona sâmbătă și duminică, în amfiteatrul verde filmul românesc „Mirciulică”.

Evenimentul va fi marcat cu un film, produs chiar de un beclenar. Este vorba despre filmul „Mirciulică” va putea fi văzut atât sâmbătă, cât și duminică. Filmul nu este recomandat minorilor sub 15 ani, fără acordul părinților.

„Pentru a ne putea bucura de utilitatea amfiteatrului verde în aer liber, sâmbătă, 12 august și duminică 13 august, de la ora 21:00, în premieră pentru orașul nostru vom avea proiecție de film în aer liber! Este vorba despre filmul „Mirciulică”, prima producție de cinema a beclenarului Mircea Bravo, film pe care vom avea cu toții șansa să îl vedem împreună, acasă, la Beclean”, precizează primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Intrare gratuită.

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Băile Figa

Beclean (BN), Bistrița-Năsăud, România

Beclean

Complexul balnear Băile Figa

Litoralul bistrițenilor, locul situat în mijlocul naturii departe de agitația cotidiană unde distracția și relaxarea se îmbină perfect

În apropiere

Organizatorul Proiecție în aer liber "Mirciulică"

Băile Figa