Concert Caritabil

MIE, 21 FEB
18:00
Miercuri, Feb 21, 2024 • 18:00
acum o lună
Centrul Multicultural Dacia
Bulevardul Decebal 3-5, Bistrița (BN), România
Concert Caritabil

Concert Caritabil

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Centrul Județean pentru Cultură din Bistrița-Năsăud, invită bistrițenii la o seară de muzică populară autentică. Un concert caritabil, cu participarea mai multor artiști îndrăgiți, precum Dorina Oprea, Maria Butilă, Pamfil Roată, Mihaela și Ciprian Istrate, va avea loc la data de 21 februarie, ora 18:00, la Bistrița. Evenimentul se va desfășura la Centrul Cultural „Dacia”, acesta făcând parte dintr-o campanie de binefacere, cu strângere de fonduri pentru Ciprian Efrem Lupescu, un băiețel de șase ani, care, de aproape doi ani luptă cu o formă agresivă de cancer: neuroblastom, gradul 4, cu multiple metastaze în tot organismul.

Pe scena Centrului Cultural „Dacia” vor mai urca cântăreți renumiți precum: Domnica Dologa, Mirela Petruș, Anuța Motofelia, Nicolae Cioancă, Cristina Retegan, Oana-Matei Coruți, Ioachim Spân, Anamaria Marti, toți membri ai Ansamblului Profesionist „Dor Românesc” din Bistrița, unul dintre cele mai valoroase colective artistice profesioniste de acest gen din România. Ansamblul este dirijat de Horațiu Cigu, iar coregrafia este realizată de Adrian Pașcu.

Concertul caritabil este organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Centrul Județean pentru Cultură din Bistrița-Năsăud, cu implicarea directă a Asociației Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR) din Cluj-Napoca și a Asociației Prietenii Bisericii Studenților (APBS) din Cluj-Napoca.
Astfel, publicul bistrițean va avea parte de o seară frumoasă, în compania unor artiști de prestigiu. Toate fondurile adunate vor fi donate pentru sprijinul lui Efrem Ciprian Lupescu, în vederea continuării costisitorului tratament de lungă durată.

Intrarea la concert se face pe bază de invitație. Acestea pot fi procurate de la casieria Centrului Cultural „Dacia” din Bistrița, în schimbul unei donații de 50 de lei.
Bistrițenii, dar și toți oaspeții orașului, sunt invitați să se alăture acestui eveniment caritabil, nu doar în calitate de simpli spectatori, ci și ca potențiali donatori, care ar putea veni în ajutorul micului Efrem, în drumul său spre vindecare, contribuind astfel la colectarea sumei necesare tratamentului desfășurat în străinătate.

Pentru ca Efrem Ciprian să fie ajutat prin intermediul acestui concert, al cărui scop principal este colectarea de fonduri pentru tratamentul cancerului agresiv, toți invitații cu inimă mare vor putea face donații la fața locului. Se va putea dona atât cu bani cash, cât și prin intermediul cardului. Pe toată durata concertului, asociațiile implicate în organizarea evenimentului vor pune la dispoziție toate mijloacele necesare pentru ca donațiile să fie ușor de realizat.

Până în prezent, Efrem Ciprian a făcut o serie de tratamente costisitoare la spitale din Cluj- Napoca, Paris și Barcelona. Familia a depus eforturi financiare considerabile pentru a susține aceste tratamente, care au depășit sume de sute de mii de euro.

După o perioadă în care Efrem Ciprian a fost stabilizat, starea sănătății lui s-a agravat din nou. Pentru a continua tratamentul și pentru a acoperi nevoile financiare legate de sistemul de sănătate din Spania, țară în care se află acum băiețelul împreună cu părinții, este nevoie de o altă sumă de bani care nu poate fi acoperită doar de familie.

Pe parcurs, prieteni și o comunitate de oameni apropiați familiei s-au implicat pentru a organiza evenimente caritabile în sprijinul și susținerea lui Efrem Ciprian Lupescu.

Toți cei prezenți la acest eveniment sunt invitați să se alăture în sprijinirea lui Efrem Ciprian, în drumul său spre vindecare, contribuind astfel la colectarea sumei necesare tratamentului.

Donații se pot face și în conturile tatălui lui Efrem Ciprian, Adrian Constantin Lupescu. Datele contului sunt următoarele:

Banca Transilvania
Euro RO43BTRL01304201C64760XX Ron RO68BTRL01301201C64760XX

ING Bank
Euro RO62INGB0000999912649662 Ron RO20INGB0000999912649642

BCR
Ron RO40 RNCB 0298 0753 4436 0001
Euro RO45 RNCB 0298 0753 4436 0008
BT PAY +40748080589 Adrian Lupescu

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Centrul Multicultural Dacia

Bulevardul Decebal 3-5
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România
În apropiere