Semnal M live

Organizat de Soho Music Hall
SÂM, 9 MAR
20:00
Sâmbătă, Mar 9, 2024 • 20:00
acum o lună
Soho Music Hall
str. Dimitrie Cantemir, nr.1, Bistrița (BN), România
Bilete
www.ambilet.ro
Bilete
Semnal M live

Semnal M live

Experimentează o seară de neuitat cu SEMNAL M - legenda rock-ului din inima Transilvaniei! 2024 - anul ce marchează 47 de ani de activitate!

Cu o istorie impresionantă și hituri care au cucerit generații întregi, SEMNAL M aduce energia caracteristică și muzica lor inconfundabilă într-un spectacol live care te va face să vibrezi de la prima notă!

SEMNAL M a fost de la bun început cea mai reprezentativă formaţie rock din Ardeal pentru că a îmbinat extrem de firesc elementele genului cu structuri muzicale folclorice transilvănene. Totuşi, cel mai mare succes comercial a fost şi este un cântec de dragoste, „La fereastra ta”, scris de Iuliu Merca în anul 1983. Piesa nu va apărea pe vreun disc al trupei, ci pe o compilaţie colectivă numită Estival Top, în 1984. „La fereastra ta” s-a dovedit, atât în anii 80, cât şi după aceea un excelent cântec de radio, fapt care a sporit şi întreţinut popularitatea formaţiei Semnal M. Astăzi, la peste patru decenii de la înfiinţare, ardelenii sunt consideraţi nişte clasici ai rockului şi pionieri ai unui gen ce avea să se numească, de la un moment dat, etno-rock.

Fii parte dintr-un eveniment de neuitat, alături de prieteni și fani ai muzicii de calitate! Achiziționează-ți biletele acum și pregătește-te pentru o călătorie muzicală epică!

https://www.ambilet.ro/tc-events/semnal-m-soho-music-hall-09-03-24/

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Soho Music Hall

str. Dimitrie Cantemir, nr.1
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România
În apropiere