TSP "Teaca Summer Party" 2024

3 dates left · Organizat de Asociația Teaca Summer Party
Selectează o dată
VIN, 2 AUG
Toată ziua
SÂM, 3 AUG
Toată ziua
DUM, 4 AUG
Toată ziua
+0
August 2 - 4, 2024
Teaca
Teaca (BN), România
Bilete
www.iabilet.ro
Bilete
TSP "Teaca Summer Party" 2024

TSP "Teaca Summer Party" 2024

TSP "Teaca Summer Party" este o petrecere organizata in aer liber, in mijlocul naturii aparuta din dorinta evadarii din cotidian, care se adreseaza iubitorilor de muzica electronica, natura si buna dispozitie! Details will follow, save the date!

Explorarea febrei festivalului atinge noi culmi cu cea de-a 9-a ediție a Festivalului TSP Teaca Summer Party! Între 2 și 4 august, te invităm să te alături la cele 3 zile și 3 nopți de distracție neîncetată. Biletele "Super Early Birds" sunt acum disponibile la un preț avantajos de doar 150 lei/buc și pot fi achiziționate pe http://www.iabilet.ro/bilete-teaca-bistrita-nasaud-tsp.../ și din casuța "Produs în Teaca" de la Târgul de Crăciun Bistrița. Acesta este momentul perfect să îți asiguri locul pentru călătoria noastră captivantă prin ediția a 9-a. Nu rata această oportunitate, oferta este valabilă doar în luna decembrie! Prinde vibe-ul unic al evenimentului cu artiști excepționali și momente memorabile. Rezervă-ți acum locul pentru o vară plină de amintiri la TSP Teaca Summer Party 2024!

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Teaca

Teaca (BN), Teaca, România
În apropiere

Organizatorul TSP "Teaca Summer Party" 2024

Asociația Teaca Summer Party