Spectacol de varietăți muzicale "Mărțișor cu drag și Dor"

MIE, 6 MAR
De la 18:00
Miercuri, Mar 6, 2024 • De la 18:00
acum o lună
Palatul Culturii
str. Albert Berger, nr. 10, Bistrița (BN), România
Bilete
www.iabilet.ro
Bilete
Spectacol de varietăți muzicale "Mărțișor cu drag și Dor"

Spectacol de varietăți muzicale "Mărțișor cu drag și Dor"

Primăria Municipiului Bistrița și Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” sărbătorește Ziua Internațională a femeii prin producția extraordinară „Mărțișor, cu drag și dor” la care își dau concursul Ansamblul Profesionist „Cununa de pe Someș” și valoroși colaboratori. Acesta va avea loc Miercuri, 06 martie 2024, ora 18.00, la Palatul Culturii din Bistrița.

În cadrul spectacolului, veți avea ocazia să ascultați o selecție de cântece dedicate tuturor Doamnelor și Domnișoarelor. Artiștii Orchestrei Profesioniste „Cununa de pe Someș”, sub îndrumarea muzicală a maestrului Anghel Urs, alături de soliștii -vocali: Cristina -Livia Scurtu, Mihai Turda, Larisa Bozbici , Cristian Moldovan, Florina Bălan, Teodora Florea, Roberta Rebrișorean, Mihai Eugen Raita, Bodescu Cornelia, Marius Palage,  Ioana Măgherușan, Dorin Rus, Ilinca Irimeș, Mădălina Oltean, se întâlnesc în acest program pentru a oferi o seară de neuitat, dedicată eternului feminin.

De asemenea, Corpul de dansatori al Ansamblului Profesionist „Cununa de pe Someș” au pregătit momente speciale în coregrafia maestrului coregraf Teodor Pușcaș. Spectacolul este prezentat de  Menuț Maximinian.

Biletele pentru spectacol se găsesc la casieria Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc”, deschisă de luni până joi între orele 08.00-16.00, vineri 08.00-14.00 și în format electronic pe www.iabilet.ro.

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Palatul Culturii

str. Albert Berger, nr. 10
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România

Bistrița

Palatul Culturii din Bistrița

Edificiul cu arhitectură vieneză, leagănul culturii bistrițene de peste 120 de ani.

În apropiere
  • Edificiul cu arhitectură vieneză, leagănul culturii bistrițene de peste 120 de ani.

  • Misteriosul turn al cetății medievale Bistrița, o mărturie vie a istoriei zbuciumate a orașului

  • O clădire importantă aflată în inima Bistriței care adăpostește funcțiile administrative ale orașului încă din secolul XIV.

  • Biserica cu cel mai înalt turn medieval din România situată la răscruce de drumuri în Piața Centrală

  • Clădirea din centrul orașului, cunoscută sub numele de vechiul tribunal este sediului bistrițean al universității din 2021.