ALTAR 33 YEARS > Concert Aniversar

Organizat de Soho Music Hall
SÂM, 27 APR
20:00
Sâmbătă, Apr 27, 2024 • 20:00
acum 27 de zile
Soho Music Hall
str. Dimitrie Cantemir, nr.1, Bistrița (BN), România
ALTAR 33 YEARS > Concert Aniversar

ALTAR 33 YEARS > Concert Aniversar

Sambata, 27 aprilie, ÎNVINGĂTORII își dau întâlnire în Soho Music Hall la Concertul Aniversar ALTAR 33 YEARS CELEBRATION! Sărbătorim împreună 33 de ani de Atitudine și Istorie Rock alături de una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, nu ratați acest mega-show unic marca ALTAR!

În deschidere: Vice Grip [Bistrița]

Fondată in 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus încă de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock românești, promotoare a muzicii de atitudine în România, cu un puternic impact social și priză la public datorită concepției muzicale deosebite, a mesajului și aparițiilor scenice efervescente.
În repetate rânduri, ALTAR a fost desemnată ca fiind cea mai bună trupă rock românească, iar activitatea formației reprezintă probabil cea mai importantă pagină din istoria scenei rock autohtone de după anii '90. Alături de Compact, Holograf, Iris, Phoenix, Celelalte Cuvinte, Timpuri Noi sau Cargo, ALTAR este printre puținele formații cu o activitate susținută de peste 33 de ani în prima linie a rock-ului românesc, rămânând în continuare una dintre cele mai iubite și apreciate trupe rock din România.

https://www.facebook.com/altar.ro/

https://youtube.com/@ALTARRomania

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Soho Music Hall

str. Dimitrie Cantemir, nr.1
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România
În apropiere