Târgul de viitor

0 dates left · Organizat de POV21
Joi, Apr 11, 2024 • Toată ziua
acum 4 zile
Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud
Strada General Grigore Balan Nr. 19, Bistrița (BN), România
Târgul de viitor

Târgul de viitor

Asociația POV21, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud și Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, își propune în această primăvară să aducă tinerilor din județ, aflați în căutarea propriei vocații, evenimentul ”Târgul de viitor”, în intervalul 10-11 aprilie, miercuri între orele 13:00 – 18:00, respectiv joi, 10:00 – 16:00. 

Public țintă

Ne adresăm cu precădere elevilor de liceu din clasele terminale ale învățământului teoretic și profesional, dar și companiilor din județul Bistrița-Năsăud care doresc să recruteze tineri. Parteneriatul cu Inspectoratul Școlar Județean va implica informarea și prezența elevilor din toate liceele și școlile profesionale din județ.  

Scopul nostru

Susținem educația continuă prin colaborarea dintre instituții, companii locale și ONG-uri. Deschidem orizonturile tinerilor și-i invităm să cunoască atât oportunitățile pe care le oferă învățământul superior, cât și numeroasele oportunități de angajare sau de viitoare cariere.  

Ediția trecută

Anul trecut au participat 2.000 de elevi, având prezente peste 25 de universități naționale și numeroase firme cunoscute la nivel local și nu numai. 

De ce să-ți implici compania în acest proiect? 

În cadrul evenimentului ”Târgul de viitor”, companiile bistrițene sunt invitate să-și prezinte oferta locurilor de muncă orientate pe preferințele și dorințele viitorilor absolvenți. Termenul limită de înscriere este 3 aprilie, urmând ca mediatizarea să pornească în data de 4. 

Pentru alte detalii legate de eveniment și înscriere ne puteți contacta la:

Email: gavrila.urs@pov21.ro

Telefon: 0753 488 140 (Gavrilă Urs)

Web: www.pov21.ro

Facebook: POV21

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Strada General Grigore Balan Nr. 19
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România

Bistrița

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Fosta Cazarmă de Honvezi este un monument istoric din secolul XIX ce găzduiește cele aproape 70000 de exponate ale Muzeului Județean.

În apropiere

Organizatorul Târgul de viitor

POV21