1 Mai la Terasa Vama Veche cu Iarba Fiarelor & Sadetica

Organizat de Terasă Vama Veche
MIE, 1 MAI
Toată ziua
Miercuri, Mai 1, 2024 • Toată ziua
în 16 zile
Terasa Vama Veche
Strada Henri Coandă, Bistrița (BN), România
Bilete
www.iabilet.ro
Bilete
1 Mai la Terasa Vama Veche cu Iarba Fiarelor & Sadetica

1 Mai la Terasa Vama Veche cu Iarba Fiarelor & Sadetica

E timpul să dăm startul unei veri pline de aventuri și bucurii, iar Terasa Vama Veche vă așteaptă cu brațele deschise pentru a marca acest moment special împreună! Pe data de 1 Mai, sărbătorim redeschiderea terasei și vă invităm să vă alăturați petrecerii. Vara în Bistrița înseamnă distracție și voie bună, iar noi suntem aici să ne asigurăm că deschidem sezonul într-un mod de neuitat. Așa că vă invităm la Ștrandul Unirea și să ne bucurăm împreună de o seară sub cerul liber și lângă apa răcoritoare. Cu muzică live oferită de îndrăgita trupă bistrițeană, iarba Fiarelor și de invitații lor de la Sadetica, promitem să vă oferim o atmosferă incendiară și plină de energie.

Despre iarba Fiarelor

Trupa iarba Fiarelor s-a lansat în 2018, la Muzeul de Artă Comparată din Sângeorz-Băi. În paralel cu apariţiile live, iarba Fiarelor a înregistrat primul album de studio - Desculţ, material care a fost lansat în iunie 2020.

În mitologie, iarba fiarelor este o plantă misterioasă care descuie lacăte.

Fiarele din numele de iarba Fiarelor, scris cu i mic și F mare, se referă atât la fiarele pădurilor, cât și la fiarele metalice. Legenda spune că înţelegi graiul necuvântătoarelor dacă intri în posesia miraculoasei plante, dar și că planta mitologică îţi dăruiește puteri supranaturale, invincibilitate în faţa armelor, capacitatea de a descuia lacăte și de a evada.

Bilete online pe iabilet.ro

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Terasa Vama Veche

Strada Henri Coandă
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România
În apropiere

Organizatorul 1 Mai la Terasa Vama Veche cu Iarba Fiarelor & Sadetica

Terasă Vama Veche