Mike Godoroja & Blue Spirit

MIE, 15 MAI
19:30
Miercuri, Mai 15, 2024 • 19:30
acum 9 zile
Palatul Culturii
str. Albert Berger, nr. 10, Bistrița (BN), România
Bilete
www.iabilet.ro
Bilete
Mike Godoroja & Blue Spirit

Mike Godoroja & Blue Spirit

Primăria Municipiului Bistriţa şi Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc” vă invită la un spectacol multimedia extraordinar, miercuri 15 mai, ora 19:30, la Palatul Culturii cu MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT

Este un concept spectacular care se așează în trei părți și care asociază muzica cu elemente spectaculare de sound & video design, elemente teatrale dar şi momente surprinzătoare de improvizaţie. Ideea acestui spectacol ne va purta într-o revelație asupra acestui dar de neprețuit care este Viața.

Fiecare piesă muzicală, fiecare segment spectacular de sunet, lumini, video și interpretare teatrală vin să susțină un romantism actual pe care Mike îl declară și susține. Este prima realizare scenică în care viziunea lui Mike se aşează sub cheia Art-Rock. Muzica pe care Mike Godoroja o va transpune scenic se așează pe teritorii variate stilistice de la rock la blues, de la soul la folk și chiar muzică jazz și progresivă . Va folosi instrumente care unele dintre ele sunt un exotism în România cum ar fi Hurdy Gurdy, cigar box guitar, Autoharp guitar sau sintetizatoare neobișnuite de la cele clasice moog până la fantasticele sintetizatoare digitale Touch Screen Synthesizer .

Este poate cel mai prodigios de mers pe care Mike îl face în întreaga lui carieră. Este o producţie complexă care poartă amprenta multimedia.

Sunet surround, poeme integrate muzical, un scenariu bine pus la punct care vine să reflecte ideea acestei Trilogii „iubire.armonie.zbor” despre „Viaţă” Spectacolul de lansare a albumului trilogie „Viaţă - iubire.armonie.zbor” este în sine o multiplă provocare, pe deoparte este o invitație pentru public de a cunoaște o zonă muzicală extrem de specială art rock, din care fac parte nume inspiratoare celebre cum ar fi Peter Gabriel, Pink Floyd, formația Sfinx din România și așa mai departe.

Bilete online » https://www.iabilet.ro/bilete-bistrita-mike-godoroja-blue-spirit-98136/

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Palatul Culturii

str. Albert Berger, nr. 10
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România

Bistrița

Palatul Culturii din Bistrița

Edificiul cu arhitectură vieneză, leagănul culturii bistrițene de peste 120 de ani.

În apropiere
  • Edificiul cu arhitectură vieneză, leagănul culturii bistrițene de peste 120 de ani.

  • Misteriosul turn al cetății medievale Bistrița, o mărturie vie a istoriei zbuciumate a orașului

  • O clădire importantă aflată în inima Bistriței care adăpostește funcțiile administrative ale orașului încă din secolul XIV.

  • Biserica cu cel mai înalt turn medieval din România situată la răscruce de drumuri în Piața Centrală

  • Clădirea din centrul orașului, cunoscută sub numele de vechiul tribunal este sediului bistrițean al universității din 2021.