Expoziție: "Jurnal de introspecție"

0 date rămase · Organizat de Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud
Miercuri, Mai 22, 2024 • 09:00
acum 27 de zile
Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud
Strada General Grigore Balan Nr. 19, Bistrița (BN), România
Expoziție: "Jurnal de introspecție"

Expoziție: "Jurnal de introspecție"

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud vă invită la vernisajul expoziției de pictură și multimedia "Jurnal de introspecție" a artistelor Mirela Trăistaru & Dorothea Fleiss, care se va desfășura joi, 9 mai 2024, de la ora 18.

"Jurnal de introspecție" s-a bucurat de aprecieri și a fost solicitat pe diferite simeze naționale si internaționale, cum ar fi: European Art Gallery-București, Yume Gallery-Tokyo, Cetatea Ardud, Artoteca - Galeria Bibliotecii Metropolitane București. Chiar și în perioada covid, ICR Istambul a realizat un de film de prezentare a acestui proiect, sub semnătura lui Cristi Farcaș și a fost difuzat online pe paginile oficiale de social media.

„În Jurnalul de introspecție, artistele Mirela Trăistaru și Dorotheia Fleiss susțin răspicat sau subtil că - până la urmă - omul contemporan nu este decât o țesătură de gusturi de lapte, de mirosuri, de povești, de sunete, de afecțiuni, de ghicitori, de substanțe, de gesturi, de idei, de impresii, de priviri, de cântece, de extaz, de chin, de regăsire, de motivație, de compasiune, de revoltă, de artificii și de mâncare. Și că până la urmă este legat din toate părțile de locuri, de suferințe, de înaintași, de prieteni, de iubiri, de reședința permanentă, de evenimente, de limbi, de amintiri, de tot soiul de lucruri care, cu evidență, nu sunt el” - Daniel Sur, curator.

Vă așteptăm cu drag!

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Strada General Grigore Balan Nr. 19
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România

Bistrița

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Fosta Cazarmă de Honvezi este un monument istoric din secolul XIX ce găzduiește cele aproape 70000 de exponate ale Muzeului Județean.

În apropiere