ROD #6 - Expoziția de final de an a Școlii de Arte Bistrița

MIE, 12 IUN
De la 18:00
Miercuri, Iun 12, 2024 • De la 18:00
acum 6 zile
Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud
Strada General Grigore Balan Nr. 19, Bistrița (BN), România
ROD #6 - Expoziția de final de an a Școlii de Arte Bistrița

ROD #6 - Expoziția de final de an a Școlii de Arte Bistrița

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud prin Serviciul de pregătire și perfecționare artistică „Școala de Arte și Meserii” Bistrița are bucuria de a vă invita la: Expoziția de final de an a Școlii de Arte Bistrița intitulată ROD #6. Proiectul ROD a început în urmă cu trei ani când artistul vizual Eugen Alupopanu, a început să predea pictura la Școala de Arte Bistrița. Expoziția ce urmează să fie vernisată miercuri, 12 iunie 2024, începând cu ora 18 la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud aduce pe simeze artiști cu backgrounduri/vârste diferite, care și-au rupt din timpul lor liber pentru a se bucura de tainele picturii. Pictura lor este una sinceră, îmbibată din plin de personalitatea și preocupările fiecăruia. După trei ani de practică și după șase expoziții de grup organizate în diferite spații expoziționale ale orașului, aici și acum este vremea să vedem/vedeți rodul muncii noastre. Expun: Anamaria Gordon Lazar, Anița-Maria Georgiță, Ecaterina Marica, Ella Avram, Eugen Alupopanu, eLFIarmaroc, Maria Păvăluc Kovacs, Maria Ujică, Raluca Deac, Roxana Frâncu, Ruxanda Andresi, Tiberiu Budecan.

Expoziția va fi vernisată în Sala „Grigore Bradea” de gazda noastră Alexandru Gavrilaș, manager al Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, Alexandru Pugna, manager al Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Cristina Bălan, directoarea Școlii de Arte și Meserii Bistrița și Vasile Duda, istoric de artă.

Proiect coordonat de Eugen Alupopanu.

Vă aşteptăm cu drag!

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Strada General Grigore Balan Nr. 19
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România

Bistrița

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Fosta Cazarmă de Honvezi este un monument istoric din secolul XIX ce găzduiește cele aproape 70000 de exponate ale Muzeului Județean.

În apropiere