Mici crime conjugale

Organizat de Palatul Culturii
JOI, 15 FEB
18:00
Joi, Feb 15, 2024 • 18:00
acum 5 luni
Palatul Culturii
str. Albert Berger, nr. 10, Bistrița (BN), România
Bilete
www.iabilet.ro
Bilete
Mici crime conjugale

Mici crime conjugale

Iubirea - o poveste adevărată, de când lumea..., iubirea împărtășită, născătoare a cuplului, iubirea - temă permanentă în universul Teatrului.

Éric-Emmanuel Schmitt, autorul piesei ”Mici crime conjugale”, ne propune de această dată o explorare a cuplului, ”cea mai periculoasă și mai riscantă călătorie a iubirii”. Și această călătorie în doi, aflată în pragul unei crize acute, este examinată pe muchia tăioasă dintre a fi și a nu fi. Existența cuplului devine o luptă pe viață și pe moarte spre a uni prin iubire două ființe într-una singură, cu destin unic.

Care este concluzia acestui război dintre - pe de o parte - amintirile primei întâlniri, gingășia, tandrețea, umorul și afecțiunea acordate și - pe de altă parte - gelozia, ipocrizia, egoismul, uzura, orbirea, chiar dușmănia față de celălalt? Dacă iubirea nu este asasinată, răspunsul se învăluie în mister: ”misterul că-mi placi, misterul că-ți plac, misterul că nu trece...”. Din toate acestea s-a născut și spectacolul nostru, cu umbre și lumini, cu minciuni și adevăr, cu ură și dragoste. Ca în viață..

Regia: Horațiu Ioan Apan

Distribuția: Amelia Crețiu , Dorin C.Zachei

BILETE ONLINE » https://www.iabilet.ro/bilete-bistrita-mici-crime-conjugale-94381/

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Palatul Culturii

str. Albert Berger, nr. 10
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România

Bistrița

Palatul Culturii din Bistrița

Edificiul cu arhitectură vieneză, leagănul culturii bistrițene de peste 120 de ani.

În apropiere
  • Edificiul cu arhitectură vieneză, leagănul culturii bistrițene de peste 120 de ani.

  • Misteriosul turn al cetății medievale Bistrița, o mărturie vie a istoriei zbuciumate a orașului

  • O clădire importantă aflată în inima Bistriței care adăpostește funcțiile administrative ale orașului încă din secolul XIV.

  • Biserica cu cel mai înalt turn medieval din România situată la răscruce de drumuri în Piața Centrală

  • Clădirea din centrul orașului, cunoscută sub numele de vechiul tribunal este sediului bistrițean al universității din 2021.