Mirela Iordache: "Aterniger 2"

0 dates left · Organizat de Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud
Februarie 21 - Martie 23, 2024
Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud
Strada General Grigore Balan Nr. 19, Bistrița (BN), România
Mirela Iordache: "Aterniger 2"

Mirela Iordache: "Aterniger 2"

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud vă invită la vernisajul expoziției "Aterniger" semnată de artista Mirela Iordache, care se va desfășura miercuri 21 februarie 2024, de la ora 19, sala Grigore Bradea.

În opinia istoricului de artă Vasile Duda "expoziția Aterniger susținută de Mirela Iordache s-a născut din revelația unei experiențe urbane. Urmând umbrele vegetației pe asfalt, artista și-a ghidat privirea dincolo de pereții obișnuinței și a reușit să vadă peste aparențele vizuale ale culorii și nonculorii."

Mirela Iordache este absolventă a secției de Arte Plastice/ Patrimoniul Cultural-Restaurare, deține un masterat în Pictură acordat de UNARTE-Universitatea Națională de Arte București iar de-a lungul a aproape 20 de ani de carieră a expus în peste 90 de expoziții personale, de grup, și colective în România, Franța, Germania, Belgia și Japonia. Cunoscută pentru lucrările sale experimental-abstracte, Mirela este un artist versatil, acoperind o gamă largă de stiluri și tehnici de la fotorealism șu neo-impresionism până la abstract, de la pictură, linogravură și pointe seche până la fotografie, colaj, asamblaj și land-art.

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Strada General Grigore Balan Nr. 19
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România

Bistrița

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Fosta Cazarmă de Honvezi este un monument istoric din secolul XIX ce găzduiește cele aproape 70000 de exponate ale Muzeului Județean.

În apropiere