WILD ANGELS si DUSTY RIDE live

Organizat de Soho Music Hall
VIN, 22 MAR
20:00
Vineri, Mar 22, 2024 • 20:00
acum 2 luni
Soho Music Hall
str. Dimitrie Cantemir, nr.1, Bistrița (BN), România
WILD ANGELS si DUSTY RIDE live

WILD ANGELS si DUSTY RIDE live

Southern rock - Cluj Napoca

Muzica southern rock, asemenea trupelor Lynyrd Skynyrd sau Eagles, indeamnă la drum și călătorie muzicală alături de drink-uri asezonate cu povești memorabile. Wild Angels înseamna același southern rock classic dar proaspăt.

Cu elemente de country, hard rock, alternative și pop pe alocuri, Wild Angels oferă un periplu muzical care se muleaza atmosferei de festival sau unei seri impreună cu prietenii.

in 2023 trupa a lansat al doilea material discografic, albumul "REBEL ROCK", deci va fi o seara memorabila cu piese proaspete.
Single-ul THE RUN, a fost difuzat in tari ca Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Germania, Polonia si multe altele. La Radio Natak, piesa are peste 25 saptamani in Top 30 fiind votata de ascultatorii radioului, iar pe 9 Februarie a ajuns no 1, si a strans peste 85000 de vizualizari pe YouTube.

Trupa va fi prezenta la Soho Music Hall, Bistrita intr-un concert care face parte din turneul de promovare al albumului "REBEL ROCK".
Line-up-ul trupei este format de Rares Timariu la chitară, Liviu Fodor la bass, Ovidiu Crisan la tobe și Laur Mihaiu la voce.
Be Wild and Stay Wild!

https://www.facebook.com/WildAngelsRockBand
https://www.instagram.com/wildangels.rebelrock/

Albumul REBEL ROCK se poate asculta aici si pe toate platformele de streaming:

https://www.youtube.com/playlist...

Videoclipurile trupei pot fi vizionate aici:

https://www.youtube.com/playlist...

DUSTY RIDE

Blues Rock - Bucuresti

Fondata si cunoscuta cel putin initial drept o (alta) formatie de blues pe firmamentul autohton, Dusty Ride a devenit incet dar decisiv, inca de la primele creatii si mai ales o data cu lansarea primului album Dawn, un act din ce in ce mai greu de incadrat stilistic, prea blues pentru rock, prea... rock pentru blues.

Asumarea (daca nu chiar tupeul!) - prietenii stiu de ce) de a fi altfel intr-o zona muzicala dominata de standarde probabil unul din punctele forte care individualizeaza si alimenteaza in continuare creatia si prestatia live a unei trupe ca Dusty Ride. O asumare artistic-muzicala cu radacini in straturile cele mai profunde, dureroase si traditionale ale blues-ului (da, muzica sclavilor de pe plantatii) integrate intr-o muzica noua, un blues de secol XXI, cu influente diverse, de la roots-rock si country la gospel, stoner, psychedelic, ca sa nu spunem chiar blues-metal (formula patentata de talentatul chitarist Eric Steckel). Si o asumare emotionala "take it or leave it", cantata cu sufletul pe tava si fara jumatati de masura.

De la infiintarea ei in 2016, trupa a participat la numeroase festivaluri de blues si rock din tara la care se adauga concertele independente in cluburile de profil din Bucuresti si din tara.

In 2019, Dusty Ride a lansat primul album de creatie intitulat "Dawn" printr-un concert sold-out la Sala Mare Arcub, urmat de un turneu de promovare in alte 10 orase din tara. In prezent, trupa lucreaza la un nou material ce urmeaza a fi lansat anul acesta.

https://www.facebook.com/Dusty.Ride

https://www.youtube.com/watch?v=uWMEOD1D8kg...

https://www.youtube.com/watch?v=jfKj8mT5dD8...

https://www.youtube.com/watch?v=awMeCS79pbM...

Bilet: 40 Lei (la intrare)

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Soho Music Hall

str. Dimitrie Cantemir, nr.1
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România
În apropiere