"România - 100 de minute" cu grupul Trei Parale

VIN, 5 APR
18:00
Vineri, Apr 5, 2024 • 18:00
acum 10 zile
Palatul Culturii
str. Albert Berger, nr. 10, Bistrița (BN), România
Bilete
www.iabilet.ro
Bilete
"România - 100 de minute" cu grupul Trei Parale

"România - 100 de minute" cu grupul Trei Parale

Primăria Municipiului Bistriţa şi Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc” vă invită pe 5 aprilie, ora 18, la Palatul Culturii la evenimentul:

ROMÂNIA.100 DE MINUTE cu grupul TREI PARALE

Apărut în decembrie 2023, albumul România.100 de minute al grupului Trei Parale a stârnit deja interesul colecționarilor. Primul vinil publicat de celebra casă de discuri Electrecord după 27 de ani de pauză a fost apreciat pentru conținutul muzical valoros, prezentarea bogată și riguroasă, aspectul special al tiparului.

Formația Trei Parale dorește să facă cunoscut acest album și printr-o serie de concerte în diferite orașe din țară și din străinătate. Prezentările albumului România. 100 de minute vor fi adevărate spectacole cuprinzând, pe lângă interpretarea muzicală a grupului, o proiecție foto și istorisiri din cercetările etnomuzicologice românești.

Proiecția foto, cuprinzând în primul rând imagini din cercetările etnologice ale lui Florin Iordan, liderul grupului și etnomuzicolog la Muzeul Național al Țăranului Român, va ajuta publicului să-și imagineze contextul interpretărilor muzicale de altădată. Istorisirile – narate de același Florin Iordan – vor adânci publicului înțelegerea specificului cercetărilor muzicilor tradiționale.

Bilete online pe iabilet.ro

Cunoști pe cineva care ar putea fi interesat? Trimite-i un link la eveniment prin email, Whatsapp, Facebook sau Twitter.

Locație

Palatul Culturii

str. Albert Berger, nr. 10
Bistrița (BN), Bistrița-Năsăud, România

Bistrița

Palatul Culturii din Bistrița

Edificiul cu arhitectură vieneză, leagănul culturii bistrițene de peste 120 de ani.

În apropiere
  • Edificiul cu arhitectură vieneză, leagănul culturii bistrițene de peste 120 de ani.

  • Misteriosul turn al cetății medievale Bistrița, o mărturie vie a istoriei zbuciumate a orașului

  • O clădire importantă aflată în inima Bistriței care adăpostește funcțiile administrative ale orașului încă din secolul XIV.

  • Biserica cu cel mai înalt turn medieval din România situată la răscruce de drumuri în Piața Centrală

  • Clădirea din centrul orașului, cunoscută sub numele de vechiul tribunal este sediului bistrițean al universității din 2021.